Βρείτε την προσφορά που σας αρέσει,ολοκληρώστε την αγορά πατώντας ΑΓΟΡΑ,συμπληρώστε τα στοιχεία σας και διαλέξτε τον τρόπο πληρωμής τον οποίο επιθυμείτε(τραπεζική κατάθεση,πληρωμη με κάρτα,PAYPAL).

Αυτόματα θα σας αποσταλεί email με την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας ή οι οδηγίες τρόπου εξόφλησης του ποσού εφόσον επιλέξατε εξόφληση μέσω του γκισέ σε τράπεζα. Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς μέσω τραπεζικής κατάθεσης απο τον γκισέ το μόνο που μένει είναι να μας στείλετε ένα αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης στο info@taxidepseme.gr  και θα σας αποσταλεί η απόδειξη στο email σας εντός 8 εργάσιμων ωρών(καθημερινά 09:00-14:00 και 18:00-21:00).

Φυσικά και μπορείτε!Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε στο όνομα δικαιούχου της προσφοράς το δικό του όνομα.

Είναι αποδεκτές όλες οι πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες.

Απαραίτητη προυπόθεση αποτελεί να έχετε μαζί σας την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας, ώστε να γίνει η ταυτοποίηση κατά τη άφιξή σας.

Φυσικά και είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το να γίνετε μέλος του www.taxidepseme.gr!!

Απολύτως!Η εταιρεία μας εγγυάται την μέγιστη ασφάλεια συναλλαγών με πιστοποίηση PCI Data Security Standard (PCI DSS), για να δέχεστε με απόλυτη ασφάλεια Chip & PIN συναλλαγές όπου και να βρίσκεστε. Για την ολοκλήρωση της αγοράς σας με κάρτα, μεταφέρεστε στο περιβάλλον της Viva payments όπου και εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας

Στη σελίδα μας υπάρχει η δυνατότητα αγοράς μέσω τραπεζικής κατάθεσης από το γκισέ.Τον τρόπο πληρωμής αποφασίζετε εσείς μετά το πάτημα του κουμπιού ΑΓΟΡΑ στην προσφορά που σας ενδιαφέρει όπου εμφανίζονται οι τρόποι πληρωμής που θέλετε να επιλέξετε.

Πανεύκολα!Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@taxidepseme.gr ή συμπληρώστε την φόρμα εδώ και άμεσα ένας εκπρόσωπός μας (σε ώρες λειτουργείας 09.00-14.00 και 18.00 με 21.00 καθημερινά)θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας εξυπηρετήσει.